1. Skapa ditt unika paket!

VÄLJ PRODUKT:

LÅG POROSITET

NANOIL för hår av låg porositet, tillverkad av små partiklar som tränger in i håret, underlättar styling, ger komplicerat skydd och skydd.

LÅG POROSITET

LÅG POROSITET

Olja för svårtstylat hår som saknar volym.

Pris:
1 st
100ml
399 SEK
2 st
2 x 100ml
799 SEK
Fri leverans
3 st
3 x 100ml
999 SEK
Fri leverans
St:
1332 SEK

MEDIUM POROSITET

Otillräcklig omvårdnad är ett steg mo att förstöra ditt hår. NANOIL för hår av medium porositet passar perfekt för den här strukturen och ger ett vackert och hälsosamt utseende.

Niskoporowate

MEDIUM POROSITET

Olja för normalt, svagt, statiskt och uttunnande hår.

Pris:
1 st
100ml
399 SEK
2 st
2 x 100ml
799 SEK
Fri leverans
3 st
3 x 100ml
999 SEK
Fri leverans
St:
1332 SEK

+HÖG POROSITET

NANOIL för hår av hög porositet reparerar skada, återuppbygger och stärker hårsäckarna. Det gör ditt hår vackrare än någonsin.

Niskoporowate

HÖG POROSITET

Olja för torrt, matt, skört, skadat och överbearbetat hår.

Pris:
1 st
100ml
399 SEK
2 st
2 x 100ml
799 SEK
Fri leverans
3 st
3 x 100ml
999 SEK
Fri leverans
St:
1332 SEK

NATURLIGA INGREDIENSER

Ingrediensernas kvalitet är viktigt för oss. Vi har valt de bästa naturliga vegetabiliska oljorna och matchat dem med olika hårstrukturer, särskilt för dig. Vi har berikat NANOIL med värdefulla komponenter som ger ditt hår skydd, gör det silkeslent, hjälper hårtillväxten och ger styrka. Upplev kraften av naturliga oljor!

SNABB EFFEKT

NANOIL verkar både på insidan och utsidan av ditt hår. Du kommer märka skillnad redan efter första användningen. Ditt hår kommer bli friskare och vackrare efter två veckors behandling.

LÄTT ATT BESTÄLLA

Dina personliga detaljer i formuläret behövs för att leverera din beställning. Vi skickar en bekräftelse med orderstatus till din e-postadress. Telefonnumret behövs för att postombudet ska kunna kontakta dig på leveransdagen.

EXPRESSFRAKT

Din tid är viktig för oss; därför är snabb leverans vårt motto. Vi vill att du ska kunna använda NANOIL så snabbt som möjligt. Vi väljer de bästa leveransföretagen så att produkterna når fram snabbt och diskret.

2. Leveransadress

* - obligatorisk

3. Betalningsmetod

BETALA NU MED paypal - 0 SEK

Betala nu med paypal. eställda produkter skickas till dig direkt efter att vi har tagit emot betalningen. Paketet levereras inom 2-4 arbetsdagar.

- Betala nu med paypal. Paketet levereras inom 2-4 arbetsdagar.

Välj

BETALA​ ​MED​ ​KORT - 0 SEK

Beställda​ ​produkter​ ​skickas​ ​till​ ​dig​ ​direkt​ ​efter​ ​att​ ​vi​ ​tagit​ ​emot​ ​betalningen.​ ​Paketet​ ​levereras  inom​ ​2-4​ ​arbetsdagar. 

- Betala nu med kreditkort paylane. Paketet levereras inom 2-4 arbetsdagar.

Välj

BETALNING VID LEVERANS - 0 SEK

Beställda produkter skickas direkt hem till dig efter att du har lagt din beställning. Betalningen sker till postombudet. Paketet levereras inom 2 arbetsdagar.

- Betalningen sker till postombudet. Paketet levereras inom 2 arbetsdagar.

Välj

4. Beställningssammanfattning

Din beställning:

Beställ nu
Beställ nu