Nanoil

Jojobaolja
Jojoba Oil

100 % ekologisk | Oraffinerad | Kallpressad

INCI: Simmondsia Chinensis Seed Oil
Storlek:

Denna naturliga förskönande olja, som i princip är ett flytande vax, är den enda oljan med dessa unika egenskaper. Jojobaolja är en mångsidig olja som innehåller ett stort utbud vårdande ämnen, inklusive vitaminer, skvalen och fettsyror. Oljan absorberas enkelt av huden, fungerar som ett naturligt UV-filter, och påminner lite om mänskligt talg. Jojobaolja motverkar akne och har en positiv effekt på försvagat hår. Oljan är certifierad av Ecocert, ett globalt erkänt märke som endast värderar naturlig kosmetika av allra högsta kvalitet.

- +

Jojobaolja kallas ibland för ”vintergrönt ökenguld”, vilket beror anspelar på jojobaoljans frön simmondsia chinensis. Oljan blir i princip aldrig dålig, vilket gör att egenskaperna bevaras under längre tid.

NANOILS JOJOBAOLJA

Nanoils jojobaolja är en naturlig, kallpressad och oraffinerad olja som är 100 % ekologisk. Detta gör att varje droppe bevarar de viktigaste beståndsdelarna och representerar de bästa egenskaperna hos de till synes oansenliga men viktiga fröna.

VAD INNEHÅLLER JOJOBAOLJA?

Jojobaolja är en god källa till omättade fettsyror (EFA), sterol från växter som motverkar åldrande, skvalen som främjar hudens funktioner, och föryngrande vitamin E.

HUR FUNGERAR JOJOBAOLJA?

 • Passar oljig hy, torr hy och kombinationshy
 • Återfuktar och motverkar uttorkning
 • Vårdar på djupet, jämnar ut, samt gör hud och hår lenare
 • Skapar ett skyddande lager på håret och huden
 • Förnyar huden och motverkar torrhet
 • Rengör och vårdar hårbotten
 • Motverkar håravfall
 • Balanserar talgproduktionen och motverkar överflödig talgproduktion
 • Bevarar hudens pH-nivå och fuktnivå
 • Vårdar den känsliga huden kring ögon och läppar
 • Vårdar händerna, fötterna och naglarna
 • Skyddar hårets toppar och gör håret glansigare
 • Har en antibakteriell effekt

I håret

Jojobaolja är ett fint och starkt vårdande serum som passar alla sorters hår. Detta beror på att oljan saktar ner talgproduktionen i fett hår samtidigt som den återfuktar håret och lindrar torr hårbotten. En liten mängd räcker för att massera in oljan i håret och hårbotten. Jojoba förbättrar hårets utseende och gör det glansigt redan efter den första användningen. Oljan kan användas i kombination med andra hårvårdsprodukter.

På kroppen

Jojoba är en perfekt massageolja, men fungerar även bra att ha i badet. Om du badar med oljan behöver du inte behandla huden med balsam eller kräm efteråt. Jojobaolja vårdar, lindrar och återfuktar huden. Dessutom fungerar den som ett naturligt UV-filter och erbjuder huden lättnad efter att du vistats i solen.

I ansiktet

Jojobaolja är en stark ingrediens i hemmagjord kosmetika, sminkborttagning och ansiktskräm. Den kan också motverka åldrande om du använder den som ett avancerat, vårdande serum och applicerar på dagtid och/eller nattid. Oljan motverkar även akne, skador och missfärgningar.

På naglarna

Jojobaolja mjukar upp och vårdar nagelbanden, och anses därför vara den bästa sortens behandling för skadade och sköra naglar.

Förvaring:

Förpackningen ska förseglas ordentligt och förvaras på en torr och sval plats. Förvara inte oljan i solljus.

Jojobaoljan i Nanoils produkter har certifierats av Ecocert.

FAQ - Vanliga frågor

1.Hur applicerar man NANOIL JOJOBAOLJA?

Naturliga oljor är mångsidiga kosmetiska produkter, De kan appliceras på kroppen, i ansiktet och håret, i handflatorna och naglarna, eller användas i badvattnet. Kort sagt är deras användningsområde i princip oändligt, och du kan utgå från dina egna preferenser när du väljer hur du ska använda oljan.

2.Kommer NANOIL JOJOBAOLJA fungera för just mig?

Kosmetiska oljor skiljer sig åt vad gäller vitaminer, fettsyror och andra värdefulla ämnen. Besök vår webbplats för att läsa mer om oljornas unika egenskaper och välja en olja som passar just ditt hår och din hud.

3.Hur länge håller NANOIL JOJOBAOLJA?

NANOILS oljor är mycket effektiva, men hur länge de räcker beror helt på din egen användning. Utgångsdatumet anges naturligtvis på varje förpackning.

4.Vad består NANOIL JOJOBAOLJA av?

Nanoils jojobaolja är en naturlig kallpressad, oraffinerad olja som är 100 % ekologisk. Oljan har certifierats av Ecocert, som endast värderar kosmetika av allra högsta kvalitet. Oljan bevarar de mest värdefulla ämnena och representerar allt det som är så uppskattat hos jojobafrön. NANOIL JOJOBAOLJA INCI: Jojobaolja

5.Kan jag kombinera NANOIL JOJOBAOLJA med andra kosmetiska oljor?

Självklart kan du det. Naturliga oljor som kombineras skapar en utsökt blandning av viktiga ämnen (vitaminer, mineraler, fettsyror). Tillsammans samarbetar de för att uppnå den allra bästa, skräddarsydda och naturliga omvårdnaden. Du kan till exempel kombinera oljorna och göra dina egna skönhetsprodukter!

6.Hur förvarar man NANOIL JOJOBAOLJA?

När du har använt oljan behöver du stänga flaskan noggrant. Förvara sedan oljan på en sval plats.