Nanoil
  • PRODUCTS
    LÅG POROSITET MEDIUM POROSITET HÖG POROSITET
  • HÅR POROSITET TEST
  • KONTAKT
  • KÖP NU

Den enda som passar dina behov
NANOIL för hår av medium porositet

Hälsosamt och återfuktat hår för hår som lider av vattenförlust

Djupt återupplivat hår med starka hårsäckar

Intensiv näring, ger styrka och stimulerar tillväxt för svagt hår

Lätt att kamma, styla och tämja men ändå fullt av liv

NANOIL FÖR
HÅR AV MEDIUM POROSITETBLÄNDA ALLA MED DITT GLÄNSANDE HÅR

KÖP NU

JAG HAR HÅR AV MEDIUM POROSITET – VAD BETYDER DET?

structure of medium porosity hair
structure of medium porosity hair

Håret kräver intensiv förstärkning

Ditt hårs mående är inte på topp. Hårsäckarna är sköra och hårtestar faller av eller så slutar det växa. Ditt hår behöver förstärkning, djup näring och intensiv reparation. Kraften från naturliga vegetabiliska oljor och innovativa näringsämnen i NANOIL för hår av medium porositet ger en intensiv behandling, hämmar håravfall och främjar hårtillväxt.

Ett steg från ett dåligt tillstånd

Det är lätt att skada den inre keratinstrukturen i hår av medium porositet. Hårsäckarna reser sig, vilket är ett tecken på att håret behöver förstärkning. Störd syrabalans i skalpen resulterar i fett hår som faller av och förlorar volym. NANOIL för hår av medium porositet reglerar talgkörtlarnas verkan, försäkrar att håret återuppbyggs och förbättrar dess naturligt skyddande lager.

Inte i närheten av perfekt

Hår av medium porositet är problematiskt – matt, saknar glans, blir krulligt och är svårt att kamma. Att styla sådant hår är ofta svårt och de flesta stylingprodukterna förvärrar situationen. NANOIL är ett medel som gör ditt hår friskt, starkt, motståndskraftigt, längre och ger det mycket glans.

LÅT DITT HÅR BLÄNDA MED SIN SKÖNHET

Du kan njuta av bländande silkeslent hår. NANOIL för hår av medium porositet är en innovativ och professionell behandling. Blandningen av sex naturliga oljor rika på omega fettsyror förbättrade av noggrant utvalda näringsämnen ger ditt hår ett vackert och frisk utseende.

HUR FUNGERAR DET?

Formeln NANOIL för hår av medium porositet har utvecklats för att tränga in i de djupaste delarna av skalpen för att förbättra blodcirkulationen, bibehålla rätt nivå av fukt och stödja mekanismerna som ansvarar för korrekt funktion hos den skyddande lipidbarriären. Det är därför NANOIL garanterar en stärkande verkan och djup reparation av hårsäckarna, förhindrande av kluvna hårtoppar och skörhet. Det återuppbygger och stärker håret, återställer dess lyster och ger skydd mot skadliga externa faktorer. Det lyfter fram frisyren och ökar hårets volym.

NANOIL FÖR
HÅR AV MEDIUM POROSITETGE DITT HÅR MAGIN FRÅN NANOIL

KÖP NU

NATURLIGA OLJOR I KAMPEN OM HÄLSOSAMT HÅR

Lär dig om sammansättningen av NANOIL för hår av medium porositet

Endast Nanoil innehåller en välbanserad blandning av naturliga oljor och andra konditionerande ingredienser. Tack vare deras kombination i rätt proportioner får dem otroliga egenskaper. Upptäck själv hur oljor som är rätt utvalda och sammanatta kan förbättra ditt hår som aldrig förr.

MAKADAMIAOLJA – återställer hårets livlighet

Olja hämtad från makadamianöten. Det absorberas snabbt av skalpen och hårsäckarna. Reglerar talgproduktion, lugnar irritations, ger näring, återfuktar, mjukar upp och förbättrar hårets motståndskraft.

ARGANOLJA – skyddar mot hög värme

Hämtas från kärnan av arganträd. Innehåller antioxidanter som saktar ned åldringsprocessen. Det skyddar håret mot värme under styling. Återuppbygger keratinstrukturen i försvagat hår.

MARULAOLJA – stärker det naturligt skyddande lagret

Afrikansk olja hämtad från kärnorna (nötterna) från frukterna på ett marulaträd. Det hjälper både skalpen och håret. Det stärker hudens vatten- och lipidbarriärer och förbättrar återfuktningen. Skyddar mot skadande effekter från externa faktorer.

JOJOBAOLJA – reglerar talgproduktion

Gyllene olja pressad från fröna från Simmondsia chinensis (Jojoba) busken. Det förhindrar att håret blir fett, hämmar gradvis överflödig talgproduktion. Rengör huden och läker mjäll. Det är ett medel för torr skalp och uttorkat hår.

MARACUJAOLJA – förhindrar krulligt hår och underlättar kamning

Olja skapad av passionsfrukt. Tämjer oregerligt hår, ger lyster och underlättar kamning. Förhindrar att håret blir krulligt, ger extra mjukhet och otrolig glans.

KOKOSOLJA – gör håret lent och skyddar topparna

Olja pressad från kokosnötter. Det skyddar hårtopparna, förhindrar skörhet och torrhet, återställer motståndskraften. Ger näring till håret, täpper till hårsäckarna, försäkrar lent hår och ger lyster.

Kraften av de naturliga oljorna förstärks av:

Kerastim – stimulerar produktionen av keratin, det viktigaste strukturella ämnet i det yttre lagret av mänskligt hår och hud. Stärker, hämmar håravfall och has positiv inverkan på hårets tjocklek.

Bicapil – innovativ ingrediens som minskar håravfall och förbättrar dess densitet. Ger liv till hårsäckarna och stimulerar tillväxten av nytt, starkt och friskt hår.

Silke – en ingrediens med förskönande egenskaper. Jämnar ut håret, ger motståndskraft och förbättrar multidimensionell lyster. Försäkrar en livlig hårfärg.

UV filter – skyddande beståndsdel som minskar skadliga effekter från ultraviolett strålning. Förhindrar att håret blir matt, skört och torrt.

Vitamin A – vanligtvis känt som retinol. Förbättrar talgkörtlarnas verkan, eliminerar mjäll, stärker håret och skyddar hudens vatten- och lipidbarriärer.

Vitamin E – en stark antioxidant som hämmar åldringsprocessen. Snabbar upp celldelning. Håret håller formen.

„Mitt hår höll på att bli matt och mycket av det föll av. Jag har inte haft sådana problem innan och kom fram till att det kan ha blivit värre på grund av saltvatten och solljus. Tyvärr var det svårt att få mitt hår att se ut som det brukade. Jag hade svårt att hitta en bra produkt… Nanoil fungerade för mitt hår, precis som det hade förklarats. Bra ingredienser och en bra formel fick mig att köpa en till flaska. Effekterna? Otroliga! Jag rekommenderar det starkt. Du kommer inte bli besviken.”

Debra, 49

„Äntligen har någon förstått hårvård! Mitt hår är underbart när jag använder Nanoil. Det brukade vara tunt, glanslöst och matt. Nu är det mjukt och lent. Jag kan inte sluta ta på det. Jag har fått intrycket att Nanoil kommer stanna hos mig för alltid.”

Maggie, 34

„Alla förändras när tiden går. Mitt hår blev svagare och föll av; det förlorade sin glans. Jag hade intrycket att det blev tunnare väldigt snabbt. Ingenting verkade fungera. Endast Nanoil visade sig hjälpa. Jag är överlycklig.”

Phoebe, 45

NANOIL FÖR
HÅR AV MEDIUM POROSITETHÅR SOM SKAPAR SENSATION

KÖP NU

GE DITT HÅR EN MAKEOVER MED NANOIL

NANOIL för hår av medium porositet är en symbios mellan vetenskapen och en rik tradition av att olja håret. Låt ditt hår känna att det är värt exklusiv hårvård med kraften från naturliga växtextrakt. NANOIL eliminerar problem med håret och alla tecken på att det skulle förvärras – skörhet, uttorkning, matthet, att håret faller av eller till och med mjäll. Det påskyndar tillväxt, ger glans, jämnar ut och ger volym. Allt detta ger ditt hår ett friskt utseende.

Hår av medium porositet behöver extra vård. Hur ditt hår ska se ut är helt upp till dig. Du bestämmer vilken vård du vill ge. Använd en närande och stärkande behandling med NANOIL som förbättrar skadad cell-regeneration, ger dem näring och tätar till hudflagor. Du får snabbväxande hår utan problem med håravfall.

NANOIL FÖR
HÅR AV MEDIUM POROSITETTRO PÅ DIN SKÖNHET

KÖP NU