Nanoil
  • PRODUCTS
    LÅG POROSITET MEDIUM POROSITET HÖG POROSITET
  • HÅR POROSITET TEST
  • KONTAKT
  • KÖP NU

Den enda som passar dina behov
NANOIL för​​ hår av hög porositet

Plattar till hårsäckarna vilket ger återfuktning och näring åt torrt hår och torr skalp

Djup regeneration av keratinstrukturen hos skadat hår som är benäget att få kluvna toppar

Perfekt för skört hår för att ge det elasticitet och mjukhet

Fyllt av glans och sidenmjukt hår samt en hälsosammare hårbotten

NANOIL FÖR
HÅR AV HÖG POROSITETUpptäck hemligheten bakom vackert hår

KÖP NU

JAG HAR HÅR AV POROSITET – VAD BETYDER DET?

Structur hår av hög porositet
Structur hår av hög porositet

Hår kräver djup uppbyggnad

Ditt hår mår dåligt av flera anledningar – färgbehandlingar, värmebehandlingar, olämpliga produkter och skadliga externa faktorer. Allt detta försvagar hårsäckarna och stör skalpens balans mellan vatten och lipider. Därmed eskaleras skadan på hårets yta. NANOIL för hår av hög porositet återuppbygger skadad keratinstruktur i håret, stärker medullan och tätar till hudflagor.

Håret behöver konstant skydd

Hår av hög porositet reser sig från skaftet. Därför utsätts håret för mekaniska skador och skadliga effekter av ämnen som inte stöter på någon skyddande barriär. NANOIL är ett medel för sådana problem. Behandlingen ger näring och återuppbygger även det mest skadade håret.

Håret förlorar hälsa och glans

Skadat hår är jobbigt – det är krulligt, statiskt, torrt, stelt och matt. Alla försök att förbättra det med stylingprodukter misslyckas och förvärrar det hela. NANOIL för hår av hög porositet ger håret en vacker glans, mjukhet, återfuktar, återställer motståndskraft och försäkrar ett hälsosamt lyster.

NANOIL LÖSER PROBLEMET

Hår av hög porositet behöver hjälp från ämnen som ger starka och djupverkande effekter. NANOIL för hår av hög porositet innehåller sex noggrant utvalda vegetabiliska oljor som består av värdefulla fleromättade fettsyror. De är berikade med en blandning av ingredienser som gör att produktens verkan blir ännu mer intensiv.

HUR FUNGERAR DET?

Hårsäckarna avgör hårets mående. NANOIL är den enda behandlingen som verkar där problemen börjar – skalpen. Det behåller ett ordentligt PH-värde, stimulerar blodcirkulationen, fyller på näringsämnen och stärker den skyddande barriären genom att förbättra hårsäckarnas tillstånd. NANOIL för hår av hög porositet fyller i hålen och tätar till hudflagor. Det har antioxidanta egenskaper; därför bevarar håret sin ungdomlighet och motståndskraft mycket längre, slutar falla av och växer snabbare.

NANOIL FÖR
HÅR AV HÖG POROSITETUPPLEV KRAFTEN AV NATURLIGA OLJOR

KÖP NU

ÅTERUPPBYGGNAD I HARMONI MED NATUREN

Lär dig mer om sammansättningen av NANOIL för hår av hög porositet

Endast Nanoil innehåller en välbanserad blandning av naturliga oljor och andra konditionerande ingredienser. Tack vare deras kombination i rätt proportioner får dem otroliga egenskaper. Upptäck själv hur oljor som är rätt utvalda och sammanatta kan förbättra ditt hår som aldrig förr.

MANDELOLJA – försäkrar balans i vattenlipiderna

Kallpressad olja från söta mandlar. Har bra utjämnande egenskaper. Är en lätt formel som ger djup återfuktning och näring samt lugnar irritationer. Förhindrar skörhet.

ARGANOLJA – Återuppbygger och täpper till hudflagor

En viktig olja hämtar från kärnorna från arganträd. Det kallas Marockos flytande olja, och inte helt utan anledning. Det återuppbygger intracellulär cement och tätar till hårets struktur. Det reparerar inte bara håret från insidan utan skyddar det också.

NATTLJUSOLJA – förbättrar skalpens tillstånd

Hämtat från de små fröna av nattljusblommor. Det har en positiv inverkan på cellernas funktion i skalpen. Det förhindrar vattenförlust, tar bort gifter, lugnar irritationer och hjälper behandling av hudproblem.

AVOKADOOLJA – återfuktar håret och ger intensiv glans

Olja med sju vitaminer, kallpressat från avokadoköttet. Den här ingrediensen jämnar ut hårfibrerna och försäkrar vacker glans. Det hämmar vattenförlust som annars bidrar till skörhet och krulligt hår. Det tämjer också oregerliga hårstrån.

MARACUJAOLJA – ger starka antioxidanta effekter

Pressad från passionsfruktens frön. Förbättrar skalpen och hårets motståndskraft. Det balanserar processen som sker i cellerna och reglerar talgproduktionen. Därför förhindrar det fet skalp och fett hår.

BOMULLSFRÖOLJA – skyddar hårtopparna

Den här oljan kommer från bomullsfrön. Det ger håret en riktning förvandling. Det är känt för att ge fukt och dess mjukgörande egenskaper. Därför rekommenderas det för uttorkat hår med skadade toppar.

Kraften av de naturliga oljorna förstärks av:

Pantenol – hjälper återuppbyggnaden av håret, stimulerar keratinproduktion (naturligt ämne i hår och hud) jämnar ut, ger glans och förbättrar färg.

Bicapil – stimulerar även vilande celler, vilket gör att bebishår dyker upp. Det försäkrar att håret håller sig ungt och ger ett friskt utseende.

Keratin – hjälper skadat hår. Deltar i att återuppbygga hårets keratinstruktur och reparerar skador.

UV filter – skyddar håret mot skadliga solstrålar, åldring och uttorkning.

Lanolin – en ingrediens som fungerar väl med den mänskliga hudens struktur. Det återfuktar, mjukar upp, jämnar till och ger motståndskraft till skadat hår. Förbättrar glans och färgintensitet.

Vitamin E – väldigt stark antioxidant som förhindrar keratinisering och förtidig åldring av skalpen. Det förbättrar glans och motståndskraft.

Kerastim – förbättrar metabolismen i skalpens celler, hämmar håravfall, förbättrar tätheten och skyndar på hårtillväxt.

Silke – ett lätt ämne som underlättar styling. Det återfuktar och jämnar ut hårstrukturen. Det gör håret silkeslent och försäkrar glans.

„Regelbunden färgning och plattning skadade mitt hår. Det var ohanterligt och såg hemskt ut – matt, skört och kluvna hårtoppar. Jag blev helt förälskad i Nanoil så fort jag såg det. Det är toppen!”

Anne, 23

„Mitt hårs hälsa var i farozonen, men sedan testade jag Nanoil. Dessa underbara vegetabiliska oljor och extra ingredienser gjorde mitt hår hälsosamt igen. Det brukade vara tragiskt – torrt, stelt, skört och väldigt kluvet. Nu är mitt hår lent, mjukt och elastiskt.”

Brittany, 27

„Efter att ha färgat mitt hår många gånger att mitt hår var i ett fruktansvärt tillstånd. Min mamma kämpade mot torrhet och skörhet. Hon började med Nanoil-behandlingen och köpte en åt mig också. Vi testade produkten samtidigt och vi bestämde oss båda två för att köpa en till flaska – effekterna var otroliga. Vi klarade det. Vi kommer köpa fler flaskor av Nanoil; det är ett som är säkert!”

Susan, 24

NANOIL FÖR
HÅR AV HÖG POROSITETUppnå din fulla skönhet med NANOIL!

KÖP NU

ÅTERUPPBYGG DITT HÅR MED NANOIL

NANOIL verkar som ett läkande plåster för hår av hög porositet. Ditt hår kommer fortsätta vara starkt och friskt långt efter att du är klar med behandlingen. Oljan fungerar omfattande på alla problem i samband med skadat hår och försäkrar intensiv återuppbyggnad av den inre hårstrukturen.

Hemligheten bakom dess effektivitet ligger i urvalet av ingredienser som verkar inuti hårsäckarna, istället för endast på hårytan. Skadade och försvagade hårstrån återfår sin hälsa och deras skyddande barriär förstärks. Ditt hår blir starkt, motståndskraftigt, strålande och friskt med märkbart bättre hälsa. NANOIL täpper till hudflagor och ger håret mjukhet och glans. Det återuppbygger även det mest skadade håret och gör det friskt och vackert.

NANOIL FÖR
HÅR AV HÖG POROSITETOTROLIG BRILJANS!

KÖP NU