Nanoil
  • PRODUCTS
    LÅG POROSITET MEDIUM POROSITET HÖG POROSITET
  • HÅR POROSITET TEST
  • KONTAKT
  • KÖP NU

Den enda som passar dina behov
NANOIL för hår av låg porositet

Lättare styling tack vare oljans partiklar som tämjer håret

Behandlingen tynger inte ned redan tungt hår som också är benäget att få mjäll eller bli fettigt snabbt

Ger mer volym och gör håret lättare

Balanserat PH-värde i hårbotten samt tillväxtstimulering

NANOIL FÖR
HÅR AV LÅG POROSITETVill du se Nanoils otroliga effekter?

KÖP NU

MITT HÅR HAR LÅG POROSITET – VAD BETYDER DET?

Structur hår av låg porositet
Structur hår av låg porositet

Det kräver ordentlig vård

Felaktig eller otillräcklig vård kan störa balansen av vattenlipider, som i sin tur försvagar hårt. Ingredienserna i olika hårprodukter kan inte tränga in på grund av hårets struktur. Därför är det svårt att ge näring till hår av låg porositet. NANOIL-formeln är baserad på naturliga oljor som består av mättade fettsyror och de mest effektiva ämnena som är viktiga för hår av låg porositet och kan ge näring åt ditt hår på insidan.

Det behöver kontinuerligt skydd

Hår av låg porositet påverkas av olika skadliga faktorer, t.ex. UV-strålar, värme och giftiga ämnen. Att ge permanent skydd utan att tynga ned håret är viktigt för vården av ditt hår. NANOIL för hår av låg porositet kommer skydda ditt hår mot skador och högre porositet, tack vare noga utvalda oljor som innehåller naturligt solskydd och skapar en skyddande lager på hårets yta.

Det motstår styling

Att styla ditt hår är problematiskt eftersom dess struktur gör det hårdare. Det begränsar också hur hårprodukterna verkar och hindrar hårfönar och locktänger från att ändra hårets struktur. NANOIL är ett känsligt medel som ger en ny och bättre dimension av styling av hår av låg porositet.

INGA FLER BEGRÄNSNINGAR TACK VARE NANOIL!

Den innovativa håroljan samarbetar med ditt hår av låg porositet. NANOIL för hår av låg porositet innehåller en perfekt sammansättning av nio naturliga oljor som består av fettsyror. Problematiskt, rakt och tungt hår kommer inte längre vara ett problem. Din fantasi är den enda begränsningen från och med nu.

HUR FUNGERAR DET?

NANOIL för hår av låg porositet verkar på hårets yta och tränger in i hårsäckarna för att reparera dem, stärka och ge näring från rötterna. Håret lyfts upp; därmed kan skalpen andas, cellerna förstärks och hårsäckarna kan göra sitt utan problem då överflödig talgproduktion hämmas. Det är den bästa behandlingen för ditt hår – testa själv!

NANOIL FÖR
HÅR AV LÅG POROSITETVill du se Nanoils otroliga effekter?

KÖP NU

POWER OF NATURE FOR YOUR HAIR WELLNESS

lär dig vad som finns i NANOIL för hår av låg porositet

Endast Nanoil innehåller en välbanserad blandning av naturliga oljor och andra konditionerande ingredienser. Tack vare deras kombination i rätt proportioner får dem otroliga egenskaper. Upptäck själv hur oljor som är rätt utvalda och sammanatta kan förbättra ditt hår som aldrig förr.

CEDEROLJA – förhindrar håravfall

Hämtas från nötterna från den sibiriska tallen. Den återställer talgkörtlarnas funktion, motverkar håravfall, renar skalpen, motverkar mjäll, förbättrar hårets mående och ger volym.

KOKOSOLJA – skyddar hårfibrerna

Dess struktur liknar proteinerna i mänskligt hår. Oljan hindrar hårsäckarna från att resa sig och förhindrar därmed att hårets porositet ökar. Det har näringsgivande egenskaper, ger håret liv och lyster. Kokosolja innehåller naturligt SPF 10.

ARGANOLJA – skyddar mot värme

Hämtas från arganträd. Känt som det flytande guldet från Marocko. Det skyddar håret från värme och mekaniska skador. Det ger antioxidanter och gör håret livligare.

RICINOLJA – stimulerar hårtillväxt

Hämtas från fröna från ricinväxten. Oljan har otroliga egenskaper. Det främjar hårtillväxt, hindrar håravfall och reparerar hårsäckarna. Ricinolja ger glans och skyddar din naturliga hårfärg.

SHEASMÖR – skyddar mot torrt hår

Hämtas från sheanötsträdet. Det har ​​otroligt näringsgivande egenskaper. Det skapar en skyddande barriär som minskar vattenförlust, ökar glans, ger elasticitet och lent hår.

MARACUJAOLJA – saktar ned åldringsprocessen

Pressad från passionsfruktens frön. Dess antioxidanter är dubbelt så potenta som hos andra oljor. Det håller håret livligt, saktar ned åldringsprocessen, förbättrar elasticitet och tämjer håret.

BABASSUOLJA – främjar kamning och styling

Hämtas från nötterna av den brasilianska palmen – Attalea cohune. Det tränger lätt in i håret, gör det lent, främjar enkel kamning och styling utan att tynga ned. Babassuolja skyddar hårtopparna från att dela sig.

MONOIOLJA – skyddar mot skadliga externa faktorer

En finfördelning av tahitigardenia. Det stärker vattenlipidernas lager i håret, ger fukt, elasticitet och mjukhet. Monoiolja ger ett silkeslent lager på hårytan vilket skyddar mot skada.

CUPUACUSMÖR – förbättrar hårets elasticitet

Pressad av fröna från ett träd i Amazonas - Theobroma grandiflorum. Det har långvariga fuktgivande och lugnande egenskaper. Oljan återupplivar, ger motståndskraft och glans, och förhindrar statisk elektricitet.

Kraften av de naturliga oljorna förstärks av:

Pantenol – även känt som pro-vitamin B5. Det ger fukt och gör håret lent, främjar enkel kamning och ger håret volym.

Baicapil – aktivt ämne mot håravfall. Det är en blandning av växtingredienser som stimulerar tillväxten synergistiskt. Baicapil stärker hårsäckarna.

Kerastim – cystein-derivat skapat för hår som faller av. Det stimulerar energisk metabolism av keratincellerna vilket gör hårsäckarna starkare.

UV-filter – skyddar känslig hårstruktur från att skadas av UV-strålar. Minskar torrhet, matthet och skörhet samt förhindrar skada på hårbarken.

Vitamin A – retinol som förbättrar cellernas funktion i hårets struktur. Det förhindrar överflödigt håravfall och hämmad tillväxt.

Vitamin E – ungdomsvitaminen som erbjuder starka antioxidantegenskaper. Det bekämpar fria radikaler, levererar näringsämnen till cellerna och förbättrar hårets tillväxt.

„Nanoil är den bästa håroljan jag någonsin använt. Jag älskar att styla mitt hår men det har alltid varit problematiskt. Mitt hår står emot locktänger så väl att alla lockar blir misslyckade. Jag var också rädd att det skulle bli skadat på grund av den höga temperaturen. Nanoil hårolja låter mig ta hand om mitt hår som jag alltid velat. Det skyddar håret och efter applicering är mitt hår så...! Jag kan inte sluta titta mig i spegeln.”

Evelyn, 34

„Fett hår brukade vara mitt största problem. Ingen volym, platt och irriterande. Ett hopplöst fall. Jag köpte Nanoil och allting förändrades! Det läkte min skalp och ger mina rötter en riktig boost. Mitt hår har så mycket volym nu! Jag känner mig som en modell i en hårreklam.”

Rose, 20

„På sommaren blir mitt hår torrt väldigt snabbt, särskilt eftersom jag bor i ett varmt område och reser mycket. Jag hade letat efter en bra produkt som kunde skydda mitt hår, men det var svårt eftersom det fort blev tungt. Jag testade hundratals beprövade produkter – inget hände. Sedan jag började använda Nanoil har jag vackert och tjockt hår med mycket volym. Solen är inte längre ett problem!”

Berta, 46

NANOIL FÖR
HÅR AV LÅG POROSITETVill du se Nanoils otroliga effekter?

KÖP NU

Ta hand om ditt hår med NANOIL!

Hår av låg porositet behöver näring och ett komplext skydd. Formeln av noggrant utvalda oljor bundna med mättade syror gör att du kan njuta av ditt hår utan att vara rädd för att det ska skadas. Kom ihåg att hårets porositet kan bli värre. Försäkra att ditt hår inte förlorar sin hälsa – ge näring, reparera och stärk det genom att använda vår hårolja.

NANOIL underlättar hantering av hår av låg porositet som är livlöst och svårt att styla. Om du använder oljan regelbundet kommer det snabba upp din hårtillväxt och stärka dess yttre lager utan att tynga ned. Tack vare NANOIL kan du få slätt och silkeslent hår. Detta är en blandning av perfekt utvalda vegetabiliska oljor som kommer vara ditt hårs bästa stylist.

NANOIL FÖR
HÅR AV LÅG POROSITETVill du se Nanoils otroliga effekter?

KÖP NU