packshot
„Lätt och djupt närande. Det fick mitt hår att se fantastiskt, glänsande och tjockt ut!”
Celine
Den enda som passar dina behov
NANOIL för hår av låg porositet
Lättare styling tack vare oljans partiklar som tämjer håret

Lättare styling tack vare oljans partiklar som tämjer håret

Behandlingen tynger inte ned redan tungt hår som också är benäget att få mjäll eller bli fettigt snabbt

Behandlingen tynger inte ned redan tungt hår som också är benäget att få mjäll eller bli fettigt snabbt

Ger mer volym och gör håret lättare

Ger mer volym och gör håret lättare

Balanserat PH-värde i hårbotten samt tillväxtstimulering

Balanserat PH-värde i hårbotten samt tillväxtstimulering

NANOIL FÖR
HÅR MED LÅG POROSITET
Vill du se Nanoils otroliga effekter?
- +
MITT HÅR HAR LÅG POROSITET – VAD BETYDER DET?
Hår
struktur
Hår<br><strong>struktur</strong>
Hår
struktur
Hår<br><strong>struktur</strong>

Det kräver ordentlig vård

Felaktig eller otillräcklig vård kan störa balansen av vattenlipider, som i sin tur försvagar hårt. Ingredienserna i olika hårprodukter kan inte tränga in på grund av hårets struktur. Därför är det svårt att ge näring till hår av låg porositet. NANOIL-formeln är baserad på naturliga oljor som består av mättade fettsyror och de mest effektiva ämnena som är viktiga för hår av låg porositet och kan ge näring åt ditt hår på insidan.

Det behöver kontinuerligt skydd

Hår av låg porositet påverkas av olika skadliga faktorer, t.ex. UV-strålar, värme och giftiga ämnen. Att ge permanent skydd utan att tynga ned håret är viktigt för vården av ditt hår. NANOIL för hår av låg porositet kommer skydda ditt hår mot skador och högre porositet, tack vare noga utvalda oljor som innehåller naturligt solskydd och skapar en skyddande lager på hårets yta.

Det motstår styling

Att styla ditt hår är problematiskt eftersom dess struktur gör det hårdare. Det begränsar också hur hårprodukterna verkar och hindrar hårfönar och locktänger från att ändra hårets struktur. NANOIL är ett känsligt medel som ger en ny och bättre dimension av styling av hår av låg porositet.

INGA FLER BEGRÄNSNINGAR TACK VARE NANOIL!

Den innovativa håroljan samarbetar med ditt hår av låg porositet. NANOIL för hår av låg porositet innehåller en perfekt sammansättning av nio naturliga oljor som består av fettsyror. Problematiskt, rakt och tungt hår kommer inte längre vara ett problem. Din fantasi är den enda begränsningen från och med nu.

HUR FUNGERAR DET?

NANOIL för hår av låg porositet verkar på hårets yta och tränger in i hårsäckarna för att reparera dem, stärka och ge näring från rötterna. Håret lyfts upp; därmed kan skalpen andas, cellerna förstärks och hårsäckarna kan göra sitt utan problem då överflödig talgproduktion hämmas. Det är den bästa behandlingen för ditt hår – testa själv!

NANOIL FÖR
HÅR MED LÅG POROSITET
Vill du se Nanoils otroliga effekter?
- +

NATURLIGA OLJOR I KAMPEN OM HÄLSOSAMT HÅR

lär dig vad som finns i NANOIL för hår av låg porositet
Endast Nanoil innehåller en välbanserad blandning av naturliga oljor och andra konditionerande ingredienser. Tack vare deras kombination i rätt proportioner får dem otroliga egenskaper. Upptäck själv hur oljor som är rätt utvalda och sammanatta kan förbättra ditt hår som aldrig förr.
CEDEROLJA – förhindrar håravfall

Hämtas från nötterna från den sibiriska tallen. Den återställer talgkörtlarnas funktion, motverkar håravfall, renar skalpen, motverkar mjäll, förbättrar hårets mående och ger volym.

KOKOSOLJA – gör håret lent och skyddar topparna

Olja pressad från kokosnötter. Det skyddar hårtopparna, förhindrar skörhet och torrhet, återställer motståndskraften. Ger näring till håret, täpper till hårsäckarna, försäkrar lent hår och ger lyster.

ARGANOLJA – skyddar mot värme

Hämtas från arganträd. Känt som det flytande guldet från Marocko. Det skyddar håret från värme och mekaniska skador. Det ger antioxidanter och gör håret livligare.

MONOIOLJA – skyddar mot skadliga externa faktorer

En finfördelning av tahitigardenia. Det stärker vattenlipidernas lager i håret, ger fukt, elasticitet och mjukhet. Monoiolja ger ett silkeslent lager på hårytan vilket skyddar mot skada.

BABASSUOLJA – främjar kamning och styling

Hämtas från nötterna av den brasilianska palmen – Attalea cohune. Det tränger lätt in i håret, gör det lent, främjar enkel kamning och styling utan att tynga ned. Babassuolja skyddar hårtopparna från att dela sig.

SOLROSOLJA - skyddar mot yttre angripare och vattenförlust

Förebygger torrhet och skörhet genom att hjälpa håret bibehålla fukt. Gör håret lent och glansigt och omsluter hårstråna med ett skyddande lager som ser till att de inte tar skada.

ROSMARIN EXTRAKT - balsamerar håret och hårbotten och främjar hårets tillväxt

Denna kraftfulla antioxidant är ett välkänt tillskott i hårväxt produkter. Den gör håret starkare, finare och glansigare. Den hjälper platta till hårets yttre lager, skyddar hårbotten från uttorkning och reglerar tillverkningen av talg.

BASILIKA ROTEXTRAKT - motverkar förtunnande av håret och ger det näring

Stimulerar hårsäckarna och stoppar överflödig hårförlust. Den innehåller värdefulla tanniner, A, C, K och B-grupp vitaminer, kalcium, järn, magnesium och även mangan som gör den till ett utmärkt balsam även för extremt skadat och slitet hår.

Kraften av de naturliga oljorna förstärks av:

Pantenol – även känt som pro-vitamin B5. Det ger fukt och gör håret lent, främjar enkel kamning och ger håret volym.

UV Filter – skyddar känslig hårstruktur från att skadas av UV-strålar. Minskar torrhet, matthet och skörhet samt förhindrar skada på hårbarken.

Vitamin A – retinol som förbättrar cellernas funktion i hårets struktur. Det förhindrar överflödigt håravfall och hämmad tillväxt.

Vitamin E – ungdomsvitaminen som erbjuder starka antioxidantegenskaper. Det bekämpar fria radikaler, levererar näringsämnen till cellerna och förbättrar hårets tillväxt.

På sommaren blir mitt hår torrt väldigt snabbt, särskilt eftersom jag bor i ett varmt område och reser mycket. Jag hade letat efter en bra produkt som kunde skydda mitt hår, men det var svårt eftersom det fort blev tungt. Jag testade hundratals beprövade produkter – inget hände. Sedan jag började använda Nanoil har jag vackert och tjockt hår med mycket volym. Solen är inte längre ett problem!

Berta, 46

Fett hår brukade vara mitt största problem. Ingen volym, platt och irriterande. Ett hopplöst fall. Jag köpte Nanoil och allting förändrades! Det läkte min skalp och ger mina rötter en riktig boost. Mitt hår har så mycket volym nu! Jag känner mig som en modell i en hårreklam.

Rose, 20

Nanoil är den bästa håroljan jag någonsin använt. Jag älskar att styla mitt hår men det har alltid varit problematiskt. Mitt hår står emot locktänger så väl att alla lockar blir misslyckade. Jag var också rädd att det skulle bli skadat på grund av den höga temperaturen. Nanoil hårolja låter mig ta hand om mitt hår som jag alltid velat. Det skyddar håret och efter applicering är mitt hår så...! Jag kan inte sluta titta mig i spegeln.

Evelyn, 34

NANOIL FÖR
HÅR MED LÅG POROSITET

Vill du se Nanoils otroliga effekter?

- +

Ta hand om ditt hår med NANOIL!

Hår av låg porositet behöver näring och ett komplext skydd. Formeln av noggrant utvalda oljor bundna med mättade syror gör att du kan njuta av ditt hår utan att vara rädd för att det ska skadas. Kom ihåg att hårets porositet kan bli värre. Försäkra att ditt hår inte förlorar sin hälsa – ge näring, reparera och stärk det genom att använda vår hårolja.

NANOIL underlättar hantering av hår av låg porositet som är livlöst och svårt att styla. Om du använder oljan regelbundet kommer det snabba upp din hårtillväxt och stärka dess yttre lager utan att tynga ned. Tack vare NANOIL kan du få slätt och silkeslent hår. Detta är en blandning av perfekt utvalda vegetabiliska oljor som kommer vara ditt hårs bästa stylist.

Friskt och strålande hår?
Det är möjligt
på bara 30 dagar!

FAQ - Vanliga frågor

1.Hur använder man Nanoil i hår med låg porositet?

Beroende på hårets längd kan du ta upp till fem klickar NANOIL och distribuera oljan jämnt i håret och hårbotten. Låt oljan verka i en timme eller mer. Tvätta sedan håret noggrant.

Att behandla håret med NANOIL fungerar mer intensivt om du applicerar oljan efter att du rengjort håret och hårbotten, medan det fortfarande är fuktigt.

Oljan kan även användas av män, antingen på en kal hårbotten eller för att vårda skägget.

För instruktioner om hur du ska använda oljan kan du läsa vårt blogginlägg: 'Hur använder man hårolja från Nanoil?'.

2.För vem passar Nanoils olja för hår med låg porositet?

NANOILS hårolja baseras på naturliga, vegetabiliska oljor och kan således användas av vem som helst. Oljan fungerar lika bra på kvinnor som män (inklusive skägg).

Identifiera ditt hårs porositet för att välja en olja som passar dig. NANOIL för hår med låg porositet passar tungt, strävt och tjockt hår som är svårt att styla och som ofta blir oljigt.

3.Jag har en känslig hårbotten. Bör jag använda NANOIL?

NANOIL är en säker produkt som rekommenderas till alla som behöver vårda håret. Oljan irriterar inte och skapar inga allergiska reaktioner, vilket gör att den ekologiska produkten passar även den med känslig hårbotten. Hårolja från NANOIL gör håret vackrare samtidigt som den behandlar hårbotten. Vi rekommenderar därför att du applicerar oljan i problemområden.

4.Hur länge håller NANOIL hårolja?

En flaska hårolja från NANOIL räcker i cirka 3 – 4 månader. Produkten bör användas innan utgångsdatumet som angetts på förpackningen.

5.Vad består NANOIL OLJA för hår med låg porositet av?

NANOILS hårolja består endast av naturliga ingredienser. Varje version av oljan innehåller noggrant balanserade oljor vars egenskaper aktiverar hårets folliklar och stimulerar dess tillväxt. Oljan innehåller även ett UV-filter samt vitamin A och E. Varje version av NANOIL innehåller en väl genomtänkt blandning ämnen som passar varje specifik hårtyp.

NANOIL LÅG porositet INCI - Argania Spinosa Kernel Oil, Coconut Alkanes, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Olus Oil, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Orbignya Oleifera (Babassu) Nut Oil, Pinus sylvestris Leaf Oil, Ocimum Basilicum Hairy Root Culture Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Panthenol, Polysorbate 20, PEG-20 Glyceryl Laurate, Aqua, Tocopherol, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, Phenoxyethanol, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Benzyl Alcohol, Eugenol, Benzyl Salicylate, Coumarin, Benzyl Cinnamate, Farnesol, Linalool, Benzyl Benzoate, Limonene.

6.Vad skiljer NANOIL för hår med låg porositet från andra håroljor?

Kliniska studier har visat att hår har olika grad av porositet. NANOIL erbjuder tre versioner av samma produkt, med olika grad av vegetabiliska oljor. Detta gör att varje version kan tillfredsställa behoven hos olika sorters hår. NANOIL LÅG POROSITET är den enda oljan som passar porositeten (skicket) hos hår med mellanhög porositet.

7.Kan regelbunden användning av Nanoil ge önskad effekt?

Om du följer instruktionerna vid applicering av NANOIL får du önskad effekt, förutsatt att oljan passar hårets struktur. Du bör inte överdriva, vare sig med hur ofta du använder oljan eller hur stor mängd du använder. Ett par droppar NANOIL räcker gott och väl för att ge håret nytt liv.

8.Jag har avslutat behandlingen med NANOIL. Vad händer nu?

Har du märkt att hårets skick förbättrats efter bara en behandling med NANOIL? Sluta inte använda oljan. Varje sorts hår (även de i mycket poröst skick) utsätts ständigt för skadliga yttre faktorer som kan försämra hårets skick. Använd därför NANOIL i förebyggande syfte även när du har avslutat behandlingen.

NANOIL FÖR
HÅR MED LÅG POROSITET

Vill du se Nanoils otroliga effekter?

- +
Integritetspolicy

Vår hemsida använder cookies, även tredjepartscookies för externa verktyg. Om användare inte godkänner, kommer enbart nödvändiga cookies att användas. Du kan ändra dina inställningar i webbläsaren när du vill. Ger du samtycke till användning av alla cookies?

Integritetspolicy