5 steg för att ha en felfri hud-Bästa ansiktsbehandlingar

5 steg för att ha en felfri hud-Bästa ansiktsbehandlingar

Hudvård är en utmaning som vi måste möta om du vill ha frisk och perfekt hud. Hur gör man det på rätt sätt? Vi kan teorin när det gäller att använda vissa kosmetika, men ofta vet vi inte vilken vi ska välja och i vilken ordning vi ska applicera dem i ansiktet. Många av er kanske felaktigt tänker på micellärt vatten som den enda hudvårdsprodukten som ersätter ansiktsvatten, kräm och serum. Samtidigt behöver huden lite mer för att hålla sig frisk, vacker och ung. Upptäck det perfekta ansiktet. Du är bara fem steg ifrån en perfekt hud.

Hur kan du hålla ansiktet friskt och vackert? 5 steg för att få en perfekt hud

Steg 1 Ansiktsrengöring

De flesta av oss tycker att det viktigaste inslaget i hudvård är fuktkräm. Men det är inte så. Att rengöra ansiktet är faktiskt det viktigaste. Det är grunden för en hälsosam hud och en nyckelaspekt inom hudvård, tack vare dess förmåga att fungera korrekt.Otillräckligt rengjord hud har sämre absorption, så även den bästa kvalitetskrämen kan inte uppfylla sitt syfte. Dessutom täpper gifter, sminkrester och döda cellfragment som ackumuleras och inte avlägsnas effektivt utloppen från talgkörtlarna, vilket hindrar huden från att andas.Som ett resultat ska du har kvar akne, pormaskar och nedsatt hudfunktion. Hydro-lipidbalansen störs, så din hud blir antingen fet eller extremt torr. Underhåll den ordentligt i detta inledande skede och välj en förstklassig rengöringsrutin. Här är de bästa hudrengöringsmetoderna:

  • OCM (olja rengöringsmetod)-Det är den mest effektiva hudrengörings metoden baserad på regeln "olja löser upp olja". Det är därför oljor är oöverträffade samtidigt som de tar bort vattenfast makeup, överflödigt talg, till och med orenheter, vilket lämnar huden silkeslen, fräsch, ren och redo för efterföljande behandlingar. Ricinolja är det bästa valet för OCM.Blanda den gärna med andra naturliga oljor för att skapa din perfekta OCM blandning. Välj argan, avokado eller jojobaolja eller blanda dem alla, beroende på din huds preferenser och behov.
  • micellärt vatten + skumrengöringsmedel (eller gel)- Om du vänder dig till mer traditionella rengöringsmetoder och har svårt att avstå från micellärt vatten, behöver du stöd för att skonsamt rengöra huden. Milda men kraftfullt arbetande ansiktsskum överträffar andra produkter. Naturligtvis måste du matcha den efter din hudtyp och använda den efter att du tagit bort din make-up med micellärt vatten.

Steg 2 Toner

Att avstå från ansiktsvatten är ett vanligt hudvårds misstag.Behandla det inte som en relik från det förflutna; Det är en oumbärlig ingrediens i hudvård.Dess genomslag är tyvärr underskattat.Faktum är att det är ett ansiktsvatten som återställer pH, försurar, mjukar upp överhuden och ökar hudens förmåga att absorbera, vilket betyder att den fungerar som en utmärkt primer för andra produkter.Ett bra ansiktsvatten har också en konditionerande effekt tack vare växtextrakt och andra ingredienser som är nödvändiga för att hålla huden i form.

Vattenhaltig och lätt formula låter kosmetika partiklarna penetrera djupare epidermis lager, vilket gör tonern till en mycket effektiv produkt.

Vilken toner ska man välja?

Välj naturligt, helt fritt från silikoner och kortkedjiga alkoholer, PEGs eller petroleumderivat.Ta en titt på hydrosols,helt naturliga blomvatten som erhålls genom ångdestillation,oumbärlig vid hudvård.

Termiskt vatten är en annan effektiv ansiktsvatten, många viktiga element gör det till en av de bästa naturliga tonern. Termiskt vatten innehåller järn, natrium, selen, litium, kisel, kalium och magnesium.

Dessutom har termiskt vatten en lugnande effekt på huden, stärker, reparerar och lindrar alla typer av inflammationer, blockerar aktiviteten av fria radikaler och bromsar åldrande processen.

Steg 3 Ansiktsserum

Ansiktsserumet är en av de mest kraftfulla arbetande hudvårdsprodukterna. Tanken är att ge huden en intensiv revitalisering.

Den vattniga, lätta konsistensen är hemligheten bakom serumets effektivitet: de aktiva ingredienserna når de djupaste hudlagren dit en fuktkräm inte har en chans att nå. Tack vare serumet har du chansen att arbeta starkare på huden. Effekt? Intensiv reparation, näringstillskott, återfuktning, föryngring och avancerad behandling av många hudåkommor.

Serumet är formulerat utan ämnen som verkar på hudens övre lager. Dess sammansättning består mestadels av aktiva ingredienser som förväntas penetrera djupare.Därför innehåller sådana produkter högvärdiga ämnen.Effekten av de mest populära serumingredienserna har bekräftats, och du kommer att hitta naturliga oljor (främst arganolja och jojobaolja) rikligt med EFA, fytosteroler och flavonoider, bland annat, samt vitamin A, essentiella ämnen för huden. (A,E vitamin hyaluronsyra binder vattenmolekyler och håller huden ungdomlig), koenzym Q10 - kraftfull kämpe mot fria radikaler, stamceller (mest härrörande från en sällsynt äppelsort, såväl som arganträd),kollagen är ungdoms protein, hud som är nödvändig för att behålla sin flexibilitet.

Hur väljer jag det bästa ansiktsserumet?

Ett ansiktsserum av hög kvalitet är lika med strålande resultat och förstklassiga ingredienser som håller huden felfri varje dag. Välj inte några snygga produkter som är överbelastade av ämnen. Välj de bästa aktiva ingredienserna vars effektivitet har bevisats. Hyaluronsyra, retinol, C-vitamin eller mineraltät aloe tar dig allt närmre den fantastiska huden. Alla finns i serum från Nanoil. Välj ditt favoritserum och upplev den fantastiska effekten av de finaste komponenterna på din hud. När du handlar, var alltid uppmärksam på valet av aktiva ingredienser eftersom de gör att produkten faktiskt fungerar som tillverkaren lovar.

Steg 4 Ögonkräm

Hudvård under ögonen är mycket viktigt eftersom det är det ansiktsområde som är mest drabbat av rynkor. En lätt fuktighetskräm för huden under ögonen rekommenderas att användas efter 20 års ålder.

Naturligtvis kommer ögonhuden att dra nytta av naturliga vegetabiliska oljor, dessa skapar mikroskopiska blockeringar på hudytan, vilket skyddar de ömtåliga, ömtåliga ansiktsområdena från skador. Om du börjar med naturlig ögonhudvård i ung ålder kommer rynkor att invadera ditt ansikte sent. En bra olja blandad med hyaluronsyra är som en investering som lönar sig i hudens vitalitet och ungdomliga utseende i det långa loppet.

Steg 5 Grädde

Utan tvekan är en fuktkräm ett måste. Den har länge varit känd och använd,den första produkten av detta slag hittades i Tutankhamons grav. Redan på 1300-talet f.Kr. tillverkades ansiktskrämer genom att blanda animaliskt fett och reptilblod i Egypten. Senare tillverkades de första anti-aging-blandningarna baserade på vax, cypress och olivolja (som snabbt ersattes av mandelolja och fortfarande är värdefull).

Idag har ingredienserna i ansiktskrämer förbättrats och mer raffinerade elixir har gjorts, men naturliga oljor kan inte ersättas med några andra ingredienser, de är ovärderliga källor till flavonoider och växtsteroler, EFA, skvalen, karotenoider och naturligt solskydd. Deras konditionerande kraft gör dem till en vanlig ingrediens i både dag och natt kräm. Vad är egentligen syftet med denna uppdelning? Hur skiljer sig luftfuktare dagtid och sänggående?

Dag ansiktskräm

En produkt som svarar mot våra behov och hudens specifika aktivitet, som ingen tänkt på förrän nyligen. En ansiktskräm av hög kvalitet ska inte bara ge näring och återfukta huden, utan även skydda mot yttre faktorer och UV-strålningsskador. Dagkrämen är lättare, innehåller färre aktiva återställande ingredienser och fokuserar främst på att hålla huden säker. Av denna anledning innehåller den ofta naturliga oljor med skyddande, lugnande och ocklusiva egenskaper. De höjer prestigen hos en kosmetika, det är säkert. Om din fuktkräm saknar naturliga oljor, oroa dig inte! Blanda med några droppar av en vald skönhetsolja innan applicering.

Moderna ansiktskrämer åtgärdar vår tids vanligaste hudproblem. Det är därför det produceras så många stadens dagkrämer de är rika på föroreningsskyddande medel som skyddar huden mot miljöföroreningar samt ger sol och frostskydd.

Natt ansiktskräm

Det innebär mer avancerad hudvård. Nattkräm är tyngre, har en starkare vårdande effekt och fungerar mer intensivt när de mest intensiva reparations processerna äger rum, det vill säga under sömnen, tack vare de kraftfulla näringsämnena som skyddar din hud.

Extra hudvård

Förutom de fem grundläggande stegen att följa inom hudvård, finns det även exceptionella ritualer som arbetar intensivt på huden och som måste utföras regelbundet. Peeling och masker för ansiktet kommer att komplettera din hudvård och ge fantastiska resultat. Enzymer spelar en viktig roll i sådana kosmetiska produkter,ovärderliga ingredienser som tar bort blandningen av talg och döda hudceller perfekt.

Enzymer som används för skönhetsändamål erhålls från frukt. Hur påverkar de din hud? Tänk på en annan familj av enzymer som ansvarar för matsmältningen av maten i magen. Kosmetiska enzymer fungerar ungefär på samma sätt som papain, som "löser upp" döda celler på hudens yta. Som ett resultat bildas nya friska celler och din hud ser fräsch och ungdomlig ut.

AHA syror bildar en annan grupp av hudrengörande och epidermis vitaliserande ingredienser i skrubben. Fram till nyligen användes de endast i professionella salongsbehandlingar. I dagsläget kan du använda syror på huden hemma. Efter denna djuprengörande terapi, använd en ansiktsmask, en annan form av intensiv hudvård som omedelbart förbättrar tillståndet och utseendet på din hud.

Alla produkter och behandlingar som nämns ovan är nyckeln till en hälsosam, vacker och ungdomlig hud. Men det finns en viktig sak att komma ihåg. Välj alltid naturkosmetik av hög kvalitet. Kolla kvaliteten på skönhetsoljor och välj certifierade ekologiska produkter. Gör likadant när du handlar krämer och blommigt vatten. Läs INCI för din potentiella luftfuktare. Din hudvårdsrutin har en chans att bli precis lika perfekt som din hud.

Berätta gärna vad du tycker om artikeln.


Kommentarer: #0


Skriv din kommentar. Kommentaren publiceras när en moderator har godkänt den.
Hårmask med keratin
Ricinolja
Jojobaolja
Arganolja
Värmeskyddande spray
Ansiktsserum med retinol
Integritetspolicy

Vår hemsida använder cookies, även tredjepartscookies för externa verktyg. Om användare inte godkänner, kommer enbart nödvändiga cookies att användas. Du kan ändra dina inställningar i webbläsaren när du vill. Ger du samtycke till användning av alla cookies?

Integritetspolicy