Vad gör den bästa krämen under ögonen? Ta en titt på ingredienser som gör underverk

Vad gör den bästa krämen under ögonen? Ta en titt på ingredienser som gör underverk

Vad ska man använda för att konditionera huden under ögonen? Vilka ingredienser fungerar verkligen och ger önskad effekt? Du är på väg att ta reda på vad du ska söka efter i en ögonkräm av hög kvalitet och varför det är en bra idé att lägga något extra före kräm eller serum. Ta farväl av rynkor, mörka ringar och svullna ögon en gång för alla. Vänd dig till hudvård som ger fullt stöd, Möt ingredienserna som är verkliga fiender av rynkor.

Hud under ögonen är ett av de mest ömtåliga områdena i hela kroppen. Extremt tunn och berövad talgkörtlar. Eftersom det inte producerar talg har det ingen skyddande sköld mot negativa effekter av yttre element. Det är därför hud under ögonen förväntar sig att vi agerar och aldrig lämnar den utan stöd. Vad ska man applicera under ögonen för att fördröja utseendet på rynkor? Det är inte en myt,ett högkvalitativt serum eller kräm kan släta ut oönskade ansiktslinjer och veck. Vad ska den innehålla för att visa sig vara effektiv? Hur ska felfri hudvård under ögonen vara? Idag ska du äntligen se vilken ögonkräm som är den bästa. 

Vad orsakar rynkor under ögonen?

 • Fel hudvård
 • Trötthet, stress, sjukdomar
 • Ansiktsuttryck
 • ålder, hudens åldrande
 • Brist på tillräckligt med fukt
 • Dålig effekt av yttre element 

Bra kräm under ögonen - vad betyder det egentligen? 

En bra ögonkräm är rik på ingredienser av högsta kvalitet. Med andra ord måste effektiv kräm ha effektivt fungerande komponenter. Placeringen av en viss hudförbättrande ingrediens på INCI-listan spelar också roll. Till exempel innehåller två olika krämer samma ingrediens (till exempel hyaluronsyra) men endast den produkt som innehåller den högsta mängden har den högst upp på listan. Sammanfattningsvis, om du vill ha en ögonkräm av hög kvalitet kontrollera alltid komponenterna och välj kosmetika med högsta innehåll av aktiva ingredienser. 

Hur ska en bra ögonkräm fungera? 

Bäst av den bästa krämen bör svara på många problem, det vill säga den bör inte koncentrera sig på bara en sak. Det måste återfukta huden, samt skydda, ge näring, reparera, dra åt epidermis och släta rynkor, ljusare hud och kamouflerande puffiness samtidigt. Efter applicering av sådan kräm bör din hud vara ljusare, mjukare, yngre och strålande. En bra ögonkräm:

1. Återfuktar

Vår hud, inklusive hud under ögonen, älskar vatten. Dess spårmängder i huden gör att den förlorar elasticitet och lämnar den tunn. Att ge fukt är det viktigaste steget i hudvård, så ögonkrämer bör mestadels ha starkt fuktgivande effekt. Tack vare detta är huden alltid i form.

2. Stramar åt, stramar upp, lyfter

När huden förlorar fasthet och är trött förväntar du dig att en kräm ska ge den lite energi och så söker du efter ämnen som stramar åt och ger elasticitet.

3. Förhindrar förekomst av rynkor

Sanningen är att du aldrig helt kan minska befintliga rynkor men en bra ögonkräm kommer att göra dem mycket grundare och dessutom fördröja de nya.

4. Vitaliserar och ger näring

Känslig hud under ögonen behöver näringsämnen för enklare reparation och förnyelse. Följaktligen sker intensiv process som producerar kollagen och elastin (huvudsakliga hudstödjande fibrer) under huden. En kräm under ögonen ska leverera det som huden verkligen behöver för att få näring, slät och ungdomlig. 

5. Reducerar mörka ringar och svullna ögon

Den bästa ögonkrämen låter dig se så bra ut som möjligt även efter en sömnlös natt. Tack vare aktiva ingredienser som lyser upp mörka fläckar och eliminerar puffiness, hjälper den känslig hud att se felfri och strålande ut trots känslan av trötthet. Ämnen som stimulerar huden och minskar trötthetens utseende är nyckelkomponenterna i effektiv ögonkräm.

Ögonkräm. När ska man börja använda den?

Fler och fler människor blir medvetna om att en ögonkräm är ett måste innan du märker åldrande hud och ansikte fullt av rynkor. Det är en viktig mycket tidigare. Redan efter att vi fyllt 25 bör vi få en försiktigt fuktgivande produkt för att förhindra åldrande och hålla det känsliga ögonområdet friskt. Anti-rynkrutin kommer sannolikt att fördröja första ansiktslinjer. Ung hud kommer att göra med en lätt gel (t.ex. med Ögontröst eller aloe) och en naturlig olja som låser i vatten och har ocklusiv effekt. 

Ögonkräm som fungerar. Finns det verkligen? 

Hemligheten med en bra kräm är dess sammansättning. Endast högklassiga ingredienser har en positiv effekt på hudens utseende och tillstånd under ögonen. Sök efter produkter som är gjorda av naturliga, säkra ingredienser, vilket till stor del påverkar kvaliteten. Huden runt ögonen behöver särskild vård och ämnen som är skräddarsydda efter dess behov.

Listan över hudförstärkare under ögonen är lång och fylld med bedövningsmedel som tillhör den "kosmetiska eliten". Aktivt arbetande ingredienser som gör sig av med fria radikaler, reparerar

Vad ska man använda innan en ögonkräm? Naturliga oljor som alternativ till vanlig hudvård under ögonen

En ögonkräm har utformats för att skydda huden och arbeta ytligt på epidermis genom att göra den mjukare, förhindra åldrande och skador, spara från dålig effekt av väderförhållanden.

Men om du menar allvar med ditt ögonhudområde och vill säkerställa den bästa skyddande skölden - tänk på extra vård, det vill säga behandla din hud med något speciellt. 

Vad jag menar är serum - en kosmetik som är mer vattnig, lättare men ändå har rikare ingredienser som tränger igenom djupa hudlager för att ge näring och stärka huden så att den håller sig borta från rynkor och minskar befintliga. Serum är antingen en vattnig formel eller en lite tyngre oljebaserad produkt.

Dessutom blir naturliga skönhetsoljor riktigt vanliga i hudvård under ögonen. Några av dessa oljor kallas ungdomselixir av naturvårdsentusiasterna och det är inte överdrift .

När allt kommer omkring innehåller oljor omega-3 och omega-6-syror som är väsentliga för känslig ögonhud, liksom fytosteroler och flavonoider som enastående förbättrar hudens utseende och tillstånd, förhindrar upplösning av kollagen och elastin, stimulerar celler att arbeta och bromsar förekomsten av rynkor genom att skydda celler mot oxidativ stress. 

Några av oljorna innehåller skvalen som utgör talg men huden under ögonen saknar det. Det är känt som lysande skönhetsförbättrande ämne som återfuktar, stärker den naturliga lipidbarriären och är som en sköld som minskar skadligheten hos yttre aggressorer. 

Källan till oljornas fördelar verkar vara oändlig. Varje olja innehåller många vitaminer och mineraler, och är fantastisk naturlig solskyddsmedel. Deras solskyddsfaktor är inte så hög som 30 eller 50; Ändå hjälper ännu lägre skydd huden att möta upp till solstrålning. Dessutom är UV-filter i oljor naturliga och säkra, de byggs inte upp i kroppen och är därmed ofarliga. 

Oljor är det bästa alternativet för nattlig hudreparation under ögonen. Utmärkta ingredienser och lätt, lätt fet formel bildar så kallad ocklusion som skyddar mot förlust av vatten och andra fördelaktiga ämnen. Naturliga oljor applicerade under ögonen är ett bra alternativ för alla hudtyper.

När det gäller ung hud och knappt där ansiktslinjer, kommer en applikation efter exakt sminkborttagning på kvällen att göra.

Å andra sidan kommer hud som besväras av brist på fukt, slående rynkor och trött utseende säkert att välkomna oljor i morgonrutinen också. Perfekt makeupprimer för åldrande hud under ögonen.

Oljor är skyldiga deras popularitet att arbeta som naturliga multifunktionella ämnen; Känn dig fri att applicera dem inte bara på huden under ögonen. Använd den på ditt ansikte, hår, naglar och kropp - det är en annan stor tillgång till oljor.

De bästa oljorna för hudvård under ögonen

 • Arganolja har fått berömmelse som den starkaste antioxidanten bland oljor. Det är fantastiskt vid hudreparation och fuktförstärkande, förhindrar att vatten släpper ut från epidermis. Oljan innehåller över 100 välgörande aktiva ingredienser som förbättrar din hud och hår. Den har hög vitamin E-koncentration, karotener, squalane och butyrospermum som fungerar som naturligt solskydd. Regelbunden användning av arganolja jämnar ut fina linjer och håller huden i form. 
 • hallonfröolja - naturlig källa till polyfenoler, starka antioxidanter (flavonoider, fytosteroler) och vitamin E. Denna olja vimlar i EFA, främst linolsyra och alfa-linolensyra. Regenererar huden briljant och ökar dess fasthet. 
 • Jojobaolja - mångfald av näringsämnen: vitaminer, squalane och essentiella fettsyror. Absorberas enkelt av huden, naturlig solskyddsmedel, liknande struktur som mänsklig talg. Jojoba bildar en mikroskopisk skyddande päls på den känsliga huden under ögonen som normalt saknar det på grund av skvalanunderskott. Jojobaolja återfuktar och låser in vatten. 
 • Barbary fikonfröolja - dess starka antioxidativa kraft gör den känd som naturlig botox. Denna olja påskyndar hudreparation, stimulerar den att fungera, förhindrar för tidigt åldrande och skyddar mot skador. Barbary fikonolja är en källa till vitamin E, zink, magnesium, fosfor, kalium, kalcium och järn.
 • avokadoolja med sju vitaminer (A-B-D-E-H-K-PP) - återfuktar intensivt, ger näring åt epidermis, har imponerande kompatibilitet med naturliga lipider i huden, fyller på lipider, skyddar mot TEWL och torr hud. Avokadoolja ger starkt näring, smörjer lätt och håller huden slät och studsig hela dagen. Rynkor är mindre synliga dag för dag och huden är mjuk och ungdomlig. 
 • sheasmör är rikt på fördelaktiga fettsyror och vitaminer från ungdomar - A &; E. Den visar intensivt återfuktande och närande egenskaper så att huden blir slät och strålande igen. Shea förbättrar reparation av epidermis, gör den starkare och ökar dess motståndskraft mot yttre aggressorer. 
 • Mandelolja ökar fuktnivåerna, ger näring, föryngrar och stimulerar reparationsprocessen. Denna mycket olja har en av de högsta koncentrationerna av vitamin E som har stark antioxidativ effekt. Mandelolja innehåller också vitamin A och D, mineraler (järn, magnesium, kalcium, mangan, fosfor, kalium, natrium och zink) men omega-9-fettsyror är dess viktigaste ingredienser. 

Hur använder man oljor på huden under ögonen?

 1. Solo. Oljor har kraften av aktiva ingredienser och ofta topp ögonkrämer när det gäller deras mängder och koncentration. Eftersom oljor fungerar både inuti huden och på dess yta, känn dig fri att använda dem som oberoende behandling under ögonen.
 2. Före ögonkräm. Om din hud under ögonen är långt ifrån perfektion, följ flerstegs hudvårdsrutin för ögon. Applicera olja som serum och använd sedan en rik ögonkräm. På så sätt uppgraderar du effekten och ger huden näring. 
 3. Efter ögonserum (olja bildar ocklusivt skikt). Oljor skyddar mot förlust av vatten och andra aktiva ingredienser, därför kan du behandla dem som tillägg till ett lätt fuktgivande serum (hyaluronsyra passar perfekt med oljor). På så sätt får du serumet att arbeta mer intensivt och ger dessutom näring och skyddar känslig hud runt ögonen.

Berätta gärna vad du tycker om artikeln.


Kommentarer: #0


Skriv din kommentar. Kommentaren publiceras när en moderator har godkänt den.
Hårmask med keratin
Ricinolja
Värmeskyddande spray
Arganolja
Jojobaolja
Integritetspolicy

Vår hemsida använder cookies, även tredjepartscookies för externa verktyg. Om användare inte godkänner, kommer enbart nödvändiga cookies att användas. Du kan ändra dina inställningar i webbläsaren när du vill. Ger du samtycke till användning av alla cookies?

Integritetspolicy